elektrische chopper

Sportief en milieuvriendelijk

In de meeste gevallen gaan elektrisch en sportief niet goed samen, maar een elektrische chopper van Spyder Wheelz is dat wel degelijk. Geruisloos rijd je met de chopper door het verkeer heen, of dit nu verharde of onverharde wegen dat maakt niet uit. Want met de brede banden kun je op beide soorten wegen rijden, door de actieradius van 70 km zal je niet snel met een lege batterij staan. Moet je deze toch opladen, dan kun je dit eenvoudig op een normaal stopcontact doen.

Vervang die vervuilende scooter

Ben je er ook zo langzamerhand een beetje klaar mee dat je met een scooter het milieu aan het vervuilen bent, of zoek je een ander stoer milieuvriendelijk vervoermiddel? Met een elektrische chopper van Spyderwheelz heb je deze gevonden, geen herrie tijdens het rijden en toch een zeer sportief model om overal naartoe te kunnen gaan. Een chopper is ook vele malen voordeliger dan een scooter op benzine, na onderzoek is gebleken dat een oplaadbeurt voor de accu slechts tien cent aan energie kost. 

elektrische chopper

Veilig je chopper neerzetten

Ben je op je bestemming aangekomen dan wil je natuurlijk niet dat je elektrische chopper wordt gestolen, gelukkig is een Spyder Wheelz in het bezit van een goed alarm. Het stuurslot en accuslot beschermen de chopper tegen dieven, het achterwiel wordt ook automatisch geblokkeerd met het klasse 3 alarm. Hierdoor is het niet mogelijk om weg te rijden met de chopper, tevens maakt het alarm ook veel geluid zodat omstanders dit direct horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *