Precies het goede formaat dekzeil

  • door
dekzeil op maat

Een dekzeil op maat is bijzonder handig, je hoeft je geen zorgen te maken dat het zeil te groot is te klein is wat je gebruikt. Een veel te groot dekzeil zorgt ervoor dat de wind er onder kan slaan, een te klein zeil beschermt niet alles wat je af wilt dekken. Met een dekzeil op maat ben je van al deze problemen af, het zeil heeft precies het formaat wat je nodig hebt om bijvoorbeeld je boot of iets anders af te dekken. In verschillende zwaarte is dit zeil verkrijgbaar.

dekzeil op maat

Materialen van een afdekzeil

Een dekzeil op maat kun je in verschillende kwaliteiten en materialen krijgen in de webshop van esails.nl. De flexibele zeilen zijn vervaardigd van HDPE/PP Leno weefsel, dit is elastisch en sterk materiaal. Het doek bevat tevens ogen om er touw doorheen te doen om goed te bevestigen. Premium zeildoek is gemaakt van HDPE Tape Fabric, rondom een zoom met een koord, om de 50 cm een oog. Pro afdekzeil zijn de zwaardere afdekzeilen, meestal in groen of blauw verkrijgbaar. Iedere 50 cm voorzien van een oog gemaakt van verzinkt staal.

dekzeil op maat

Ook voor onderhoud van je dekzeil op maat

Natuurlijk is het niet nodig om je dure dekzeil direct weg te gooien als deze niet zo goed meer functioneert als toen deze nieuw was. Bij esails.nl kun je ook je dekzeil laten impregneren, maar ook andere onderdelen voor je dekzeil kunnen zij naar wens leveren. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan ogen en bevestigingsmiddelen voor je dekzeil. In de webshop kun je het grote assortiment bekijken en je keuze maken.

Tags: