echopper

Ontdek de wijde omgeving op een echopper

In de auto stappen is eigenlijk zo ouderwets. Er zijn veel meer leukere en betere manieren om een stad, landschap of gebied te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld gaan fietsen, de step pakken of gaan wandelen. Maar heb je wel eens van de echopper gehoord? Dit nieuwe vervoersmiddel is een absolute rage aan het worden door heel het land.

echopper

Wat is een echopper?

Zoals zoveel dingen die met de letter E beginnen staat de echopper op het elektrisch rijden. Elektrisch rijden is zuiniger maar vooral duurzaam. Het is veel beter voor het milieu en zoals velen van ons inmiddels wel begrijpen is het goed om daar eens de focus op te leggen. Elektrisch rijden is beter voor de wereld en dus is de echopper ook heel populair geworden door de jaren heen. Dit is een elektrische chopper ofwel scooter die je kunt kopen maar ook op veel plekken in ons land kunt huren. Voor mensen die slecht ter been zijn of om een andere reden niet zo goed lang op een fiets kunnen zitten is het ideaal.

echopper

Ontdek de natuur

De echopper is met name heel populair in natuurgebieden omdat het een alternatief is op de fiets maar dan wel in orde met de natuur. Dat wil zeggen dat de echopper nagenoeg geruisloos is en dat je dus niet bang hoeft te zijn dat je mensen en met name dieren erg stoort met het geluid van je chopper. De echopper wordt daarom ook verhuurd op plekken zoals de Veluwe. Aangezien de scooters niet heel hard gaan kun je ze huren zonder motorrijbewijs, maar let wel goed op want het is wel belangrijk dat je even een rondje rijdt voor je echt op pad gaat. Je moet het even onder de knie krijgen.