Nieuwe machines voor jouw bedrijf

McHale is een goed bedrijf als je op zoek bent naar nieuwe landbouwmachines. Door hun jarenlange ervaring zijn ze hier goed in gespecialiseerd en kunnen ze de juiste kwaliteit geven waarnaar jij op zoek bent. McHale komt oorspronkelijk uit Ierland, maar kan ook gewoon in Nederland leveren. Dit doe je dan meestal via een dealer. Het bedrijf heeft een grote naamsbekendheid, dat is wel te zien aan de vele landen waar deze machines gebruikt worden. Het bedrijf heeft een groot aanbod op uit te kiezen, dus er zit sowieso wel iets bij wat jou aanspreekt.

Een landbouwmachine bij McHale

Het is een flinke uitdaging om geschikte machines te vinden die een goede vervanging zijn voor een landbouwmachine. Genoeg merken bieden verschillende machines aan, maar welk merk sluit het beste bij jouw bedrijf aan? Aan welke kwaliteit moet zo’n machine bijvoorbeeld voldoen en welk werk moet het minimaal kunnen leveren? Deze afweging moet je zeker maken voordat je een landbouwmachine koopt. McHale heeft bijvoorbeeld machines voor het verbouwen van hooi. Hierbij heb je machines voor het verbouwen hiervan, het wikkelen en daarnaast ook persen van het hooi. Ook als je dit proces in een keer wilt, zijn er machines van McHale die dit mogelijk maken. 

Losse onderdelen

Doordat het bedrijf vanuit Ierland werkt, is het handig om een McHale dealer in te schakelen die gewoon in Nederland kan handelen. Zelfs voor losse onderdelen kun je hier terecht. Voor als je bijvoorbeeld geen volledig nieuwe machine wilt, maar alleen een bepaald onderdeel wenst te vervangen. Het onderdeel kan kapot zijn of minder goed functioneren. Vooral in de landbouw branche is het van belang dat je geen vertraging oploopt. De tijd om het land te verbouwen is namelijk cruciaal. Je loopt door de snelle levering geen achterstand op, dus wat wil je nog meer?

Minder groot budget

Voor sommige bedrijven is een volledig nieuwe machine net buiten het budget. Ook hiervoor heeft McHale goede opties om toch aan het juiste materiaal te komen. Zo kun je eerder gebruikte machines kopen. Dit is nog steeds een goede optie om naar te kijken. Deze eerder gebruikte machines worden uiteraard op een zorgvuldige manier nagekeken op fouten en meerdere malen getest. Zo weet je als klant zeker dat je een goede machine hebt aangeschaft. Doordat dit zorgvuldig wordt gedaan, hoef je geen zorgen te hebben dat je binnen de kortste keren weer een nieuwe machine moet aanschaffen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *