Een caferacer is van alle tijden

Als je een caferacer wilt kopen dan kun je goed terecht bij de caferacerwebshop. Een cafe racer is een standaardmodel die is omgebouwd tot sportmodel. In de jaren ’50 was deze er al, en vond haar oorsprong bij het Ace Cafe in Engeland, waar motorliefhebbers bijeen kwamen. Zij luisterden naar rock & roll muziek. En reden dan met hun omgebouwde motor van café naar café, om deze te showen aan het voorbijgaande publiek. Door de jaren heen heeft de caferacer veel ontwikkelingen ondergaan, want de accessoires die er voor te koop zijn, zijn steeds meer uitgebreid. Het leuke eraan is, dat als je er zelf één wilt bouwen, er niet één stijl is. Je kunt je eigen feeling en creativiteit erin kwijt om zo de café racer helemaal naar jouw smaak te bouwen. Van retro tot modern: dit voertuig is dus van alle tijden!

Diverse toebehoren

Zoals hierboven ook beschreven zijn er veel toebehoren te koop voor jouw caferacer. Zodat je hem helemaal kunt vormen zoals jij het wilt. Zo kun je denken aan online gashendels bestellen. De gashendel kun je zien als het belangrijkste bedieningsonderdeel van jouw motorfiets. Want met de gasthendel houd je de controle over jouw motorfiets. Je kunt in verschillende soorten online gashendels bestellen, zodoende kun je deze op allerlei merken caferacers plaatsen: van Honda tot Yamaha. Veel gashendels hebben aluminium behuizingen en je kunt er van op aan dat de kwaliteit erg goed is! Maar ook de stalen en kunststof varianten kun je op de caferacerwebshop kopen. Je kunt de gashendels in kwalitatief zeer goede merken bestellen: denk aan Biltwell, Emgo en Domino. En, je kunt diverse soorten bestellen: push/pull gashendels, snelgas of heel basic gashendels. Er zit ongetwijfeld iets bij wat jou aanspreekt.

Goed zichtbaar de weg op

Natuurlijk wil je met jouw caferacer goed zichtbaar de weg op. Dat is met name ‘s avonds erg belangrijk! Daar moet je goede motor knipperlichten/blinkers op jouw caferacer bevestigen. Waarvan je ook weet dat ze niet onderweg opeens kapot zijn. Dus een goede accu/batterijduur is ook van belang. Ook bij de motor knipperlichten zul je zien dat er weer veel keus is voor jouw caferacer. Je hebt LED knipperlichten en halogeen knipperlichten, die worden op dezelfde manier aangesloten op de caferacer. Echter, bij LED moeten in veel gevallen weerstandjes erbij worden geplaatst of het knipperlicht relais moet vervangen worden. 

Ook een db killer kan niet ontbreken

Ook een db killer van Caferacerwebshop.com kan niet ontbreken. Deze kun je subtiel op je uitlaat plaatsen met behoud van de looks van jouw caferacer. Ze kunnen op maat gezaagd worden. Je kunt de db killer zelf ook nog stiller maken door hem te omwikkelen met demperwol (vast te zetten met ijzerdraadjes). Dit voor een nog stillere rit! Een db killer is er met name voor bedoeld dat je niet over het wettelijk toegestane maximum komt met de caferacer. Het Europese keurmerk wordt gegeven aan caferacers die beneden dit maximum vallen. Vooral als je in Duitsland of Zwitserland gaat rijden is het belangrijk aan deze richtlijnen te voldoen en dit keurmerk hebt. Het is aan te raden dat je een db-killer van Caferacerwebshop.com gebruikt als jouw motor meer decibellen produceert dan op het kenteken vermeld staat. Kortom, keus genoeg op de caferacerwebshop voor een stille en uiterst veilige rit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *