Bestelbussen. Ze zijn niet meer weg te denken

  • door

Bestelbussen rijden dag en nacht het land door om ons te voorzien van zelf bestelde pakketjes. Er wordt zoveel online besteld, dat er zelfs een tekort aan bezorgers is. Maar wat als u een bedrijf in de pakketbezorging heeft en een van uw kostbare bestelbussen gaat kapot? Dat is een dag geen omzet, dus elke dag hierbij telt.

Snel een oplossing voor een kapotte bestelbus

Wanneer een bestelbus kapot is, kan deze wellicht snel gereageerd worden door de plaatselijke garage. Als bedrijf in de bezorging heeft u vast en zeker een vast contactpersoon voor dit soort zaken. Maar op het moment dat de wagen niet meer gerepareerd kan worden, zal er toch naar een andere oplossing gekeken moeten worden. Een van deze oplossingen is een bestelbus leasen.

Bestelbus leasen

Door het leasen van een bestelbus hoeft u niet in één keer een grote investering te doen. U spreidt de kosten over de gehele looptijd van uw lease. Er wordt een vast bedrag per maand gerekend voor de bestelbus en, afhankelijk van de leasevorm, aan het einde van de looptijd is de bestelbus uw eigendom.

Bestelbus zakelijk leasen

Wanneer u een bedrijf heeft in de pakketbezorging is zakelijk leasen erg interessant. U maakt hierbij gebruik van btw voordelen en heeft geen persoonlijk aandeel in de risico’s van het leasen. Zakelijk leasen is in principe niets anders dan privé leasen. Er is nog steeds een vast bedrag per maand en een recht op eigendom aan het einde van de looptijd. 

Op zoek naar een snelle leasemaatschappij

Omdat uw bus plotseling stuk gaat, heeft u snel een nieuwe oplossing nodig. Ga daarom op zoek naar een leasemaatschappij die snel kan schakelen. Het zou vervelend zijn als het besluit om te gaan leasen vervolgens uw proces vertraagd. Let hier dus goed op in het oriëntatieproces.